Julia Grzywa z Trzebini

Julia Grzywa ma 10 lat i razem z rodziną mieszka w Trzebini. W czerwcu 2019 roku u dziewczynki po powrocie z „zielonej szkoły” pojawiła się tzw. mowa nosowa. Po konsultacji z laryngologiem usunięto zmianę obejmującą trzeci migdałek. Badania histopatologiczne wykazały, że jest to mięsak tkanek miękkich. Aktualnie Julia jest po pierwszym cyklu chemioterapii.

Julia to wesoła i towarzyska dziewczynka, która uwielbia chodzić do szkoły. Uczęszczała na zajęcia taneczne, które przynosiły jej mnóstwo radości. Dziewczynka bardzo lubi układać klocki lego, wszelkie prace techniczne i plastyczne. Świetnie czuje się podczas wycieczek rowerowych. Ma młodszą siostrę Zosię, z którą jest bardzo zżyta.

Apelujemy się do Państwa o wsparcie Julii w tych trudnych chwilach, żeby jak najszybciej mogła wrócić do swoich ulubionych zajęć i szkolnych przyjaciół. Zachęcamy do wpłat na indywidualny numer subkonta dziewczynki i podzielenia się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za każde wsparcie w imieniu Julii i jej rodziny serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 01.08.2019r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL86 1050 0099 6781 1000 1000 0883
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Julia GRZYWA”