Julia RACHFALSKA

Wiek: 13
Region: Podkarpacie
Miasto: Jasło

Julia Rachfalska jest nastolatką, u której zdiagnozowano ostrą białaczkę limfoblastyczną. Pierwsze objawy choroby pojawiły się na początku wakacji. Julia zamiast na wymarzone wyjazdy trafiła do rzeszowskiego szpitala. Aktualnie jest w trakcie chemioterapii. Przed nią jednak jeszcze długie leczenie.

Julia kocha rysować i tą pasję od lat rozwija. Dużo czyta – przeważnie mroczne powieści z dreszczykiem. Marzy o nauce gry na skrzypcach. Julia jest niezwykle empatyczną i ciepłą dziewczyną, pełną wiary, niezwykle dojrzałą. Nie zadaje pytań: dlaczego choruje. Jak sama mówi: ”Bo Bóg wie, że JA dam radę”.

W tym miejscu zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie. Choroba Julii wymusiła rezygnację z pracy taty. Rozłąka z resztą rodziny w czasie pobytu w szpitalu jest dla nich bardzo trudna. Julię można wesprzeć poprzez wpłatę na jej indywidualne subkonto oraz podzielenie się 1% podatku. Wszystkie wpłaty zostaną przeznaczone na sfinansowanie leków, suplementów, dojazdów do szpitala i innych koniecznych w procesie leczenia rzeczy. Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 26.11.2021r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL69 1050 0099 6781 1000 1000 1092

BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Julia RACHFALSKA”

wesprzyj F udostępnij

Kontakt do opiekuna