Kacper Dubiel – Kot z Nosówki

Kacper Dubiel – Kot ma 9 lat i pochodzi z miejscowości Nosówka. Pod koniec sierpnia 2019 roku rodzice zauważyli u chłopca powiększony węzeł chłonny. Kacper nie miał żadnych innych objawów. W połowie października wykonana została biopsja tego węzła – rozpoznano chłoniaka z komórek B z rearanżacją IRF4. Tuż po Świętach Bożego Narodzenia Kacper rozpoczął I cykl chemioterapii na oddziale onkohematologii dziecięcej rzeszowskiego szpitala.

Kacper jest żywym, energicznym chłopcem. Bardzo lubi zajęcia z języka angielskiego Interesuje go piłka nożna, jazda konna, lubi spędzać czas na świeżym powietrzu, pasjonuje go przyroda. Jak każdy chłopiec w jego wieku wolny czas spędza również na graniu na konsoli i komputerze. Ma 3-letnią siostrzyczkę Anitkę.

Apelujemy do Państwa o wsparcie Kacpra w powrocie do zdrowia
i sprawności. Zachęcamy do wpłaty dobrowolnej darowizny na indywidualny numer subkonta chłopca oraz podzielenia się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za każde wsparcie serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 13.01.2020r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Kacper DUBIEL – KOT”

wesprzyj
F udostępnij