Kacper Foks z Wilamowic

Kacper Foks to 13-letni mieszkaniec Wilamowic. U nastolatka we wrześniu 2018 roku zdiagnozowano makrogruczolaka przysadki mózgowej. Już w październiku tego samego roku przeszedł pierwszą operację usunięcia guza. Niestety nie udało się go usunąć w całości i guz ponownie zwiększył swoją objętość. Konieczna była ponowna operacja – również tym razem guza nie dało się usunąć w całości. Kacper pozostaje pod stałą kontrolą lekarską.

Chłopiec interesuje się informatyką, lubi grać w gry komputerowe. Pasjonują go samochody sportowe. Lubi pływać. Przed chorobą był bardzo aktywny – jeździł na snowboardzie, nartach, hulajnodze, skakał na trampolinach, choroba jednak ograniczyła jego możliwości. Lubi spacery ze swoim pieskiem. Marzy o wycieczce do Londynu i Legolandu.

Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą o pomoc w pozyskaniu środków na kontynuację leczenia. Zachęcamy do wpłat na indywidualne subkonto oraz podzielenie się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za wszelka pomoc w imieniu rodziny serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informację z dnia 18.10.2019r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Kacper FOKS”