Kamil Byliński z Bytomia

Kamil jest dziewiętnastolatkiem z Bytomia. Początkowo leczony był endokrynologicznie, niestety przeprowadzone dalsze badania wykazały, że Kamil cierpi na guza mózgu. Od razu włączono odpowiednie leczenie, w tym chemioterapię i radioterapię.

Kamil mocno związany jest z rodziną, która wspiera go w tej trudnej sytuacji. Największym marzeniem chłopaka jest zrobienie prawa jazdy i zakup samochodu. Z przyjemnością wyruszyłby w podróż nad morze lub w góry . W związku z chorobą rodzina ma przede wszystkim problem finansowy, a dodatkową trudność sprawiają dojazdy na oddział.

Apelujemy do Państwa o wsparcie dla Kamila, gdyż zdobyte środki wspierają proces leczenia, jak i ewentualnej rehabilitacji. Każda pomoc na tym etapie ma znaczenie. Zachęcamy do dokonywania wpłat na indywidualny numer subkonta Kamila oraz do przekazania 1% podatku na jego rzecz. Za wszelkie wsparcie w imieniu rodziny serdecznie dziękujemy.

Apel powstał w oparciu o informacje z dnia: 04.01.2019

Warszawa 02-047, A. Pługa 1/2
cel szczegółowy: „Kamil BYLIŃSKI”