Kamil Byliński z Bytomia

Kamil jest uwielbiającym sport szesnastolatkiem z Bytomia. Początkowo leczony był endokrynologicznie, niestety przeprowadzone po pół roku badania wykazały, że Kamil cierpi na guza mózgu. Od razu włączono odpowiednie leczenie, w tym chemioterapię, a przez nastolatkiem jeszcze planowana radioterapia.

Kamil mocno związany jest z rodziną, która wspiera go w tej trudnej sytuacji. Chłopak jest utalentowany muzycznie, o ogromnym zamiłowaniu do modelarstwa, kolejnictwa i fotografii. Ogromną frajdę i radość sprawiają mu gry komputerowe oraz komponowanie muzyki. Największym marzeniem chłopaka jest posiadanie swojego komputera i skutera. Z przyjemnością wyruszyłby w podróż nad morze lub w góry. W związku z chorobą rodzina ma przede wszystkim problem finansowy, a dodatkową trudność sprawiają dojazdy na oddział.

Apelujemy do Państwa o wsparcie dla Kamila, gdyż zdobyte środki wspierają proces leczenia jak i ewentualnej rehabilitacji. Każda pomoc na tym etapie ma znaczenie. Zachęcamy do dokonywania wpłat na indywidualny numer subkonta Kamila oraz do przekazania 1% podatku na jego rzecz. Za wszelkie wsparcie w imieniu rodziny serdecznie dziękujemy.

Apel powstał w oparciu o informacje z dnia: 03.03.2017

Warszawa 02-047, A. Pługa 1/2
cel szczegółowy: „Kamil BYLIŃSKI”