Łukasz Kopacz z Przemyśla

Łukasz Kopacz jest 13-letnim mieszkańcem Przemyśla. W czerwcu 2019 roku, tuż przed zakończeniem roku szkolnego, chłopiec zaczął uskarżać się na ból brzucha, coraz ciężej oddychał w trakcie aktywności fizycznej, nawet w trakcie chodzenia. Przeprowadzone badania wykazały guza w klatce piersiowej i zalane płuco. Łukasz jest w trakcie leczenia na rzeszowskim Oddziale Onkohematologii Dziecięcej, przyjmuje sterydy i chemioterapię.

Łukasz jest spokojnym, trochę nieśmiałym nastolatkiem. Lubi grać w gry strategiczne, interesuje się piłką nożną. Kolekcjonuje resoraki Hot Wheels, największym marzeniem chłopca jest przejechanie się prawdziwym, dużym Hot Wheelsem.

Zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie Łukasza w dalszym długim procesie leczenia. Zachęcamy do dokonywania wpłat na indywidualny numer subkonta i do podzielenia się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za wszelkie okazane wsparcie, w imieniu Łukasza i jego najbliższych, serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia: 10.08.2019r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL59 1050 0099 6781 1000 1000 0884
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Łukasz KOPACZ”