Magdalena Jurowicz z Kluczborka

Magdalena Jurowicz ma 13 lat, mieszka w Kluczborku. W 2014 roku u dziewczynki rozpoznano guza komory IV mózgu, wówczas przeszła operację, chemioterapię i radioterapię. W lipcu 2019 roku nastąpiła wznowa choroby. Dziewczynka znów jest pacjentką Górnośląskiego Centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach. Przeszła operację, aktualnie przyjmuje chemioterapię.

Magda jest ambitna i jednocześnie uczuciowa i wrażliwa. Dziewczynka ma dwóch braci – jednego już dorosłego, drugiego malutkiego – 7-miesięcznego. Obu bardzo kocha i za nimi tęskni w czasie pobytu w szpitalu. W wolnym czasie lubi wykonywać prace ręczne.

Zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc Magdzie. Zachęcamy do dokonywania wpłat na indywidualny numer subkonta dziewczynki oraz do przekazania 1% podatku na rzecz jej leczenia. Każda wpłata nie tylko ułatwia proces leczenia Magdy, ale także stanowi olbrzymią pomoc dla jej rodziny. Za każde okazane wsparcie w imieniu rodziny serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 10.10.2019r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Magdalena Jurowicz”