Natalia Rudy

Wiek: 11
Region: Śląsk
Miasto: Grabowa

Natalia Rudy jest uroczą 11-letnia dziewczynką. Na początku sierpnia 2020 roku źle się poczuła. Była osłabiona, miała nudności i bóle brzucha. Szybko trafiła do szpitala w Katowicach na Oddział Onkologii, Hematologii i Chemioterapii, gdzie zdiagnozowano ostrą białaczkę szpikową. Dziewczynka przeszła już chemioterapię, jednak standardowe leczenie nie pomaga – potrzebne są nierefundowane leki – kosztorys to ponad 100 000zł!

Natalia uwielbia zwierzęta, chętnie się nimi opiekuje. Ma w domu pieska, którego bardzo kocha. Jej marzeniem jest mieć pieska rasy maltańczyk. Bardzo lubi podróżować z rodziną , poznawać nowe miejsca. Jej pasją jest nagrywanie krótkich filmików na tik-toka. Natalia ma starszą 18-letnią siostrę i 8-letniego brata. Cała trójka jest dla siebie całym światem.

Apelujemy do Państwa o wsparcie procesu leczenia Natalii. Można to zrobić poprzez przekazanie 1% podatku w okresie rozliczeniowym i dokonanie darowizny na indywidualny numer subkonta dziewczynki. Za każde wsparcie serdecznie dziękujemy.

*apel powstał w oparciu o informacje z dnia 02.12.2020r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL

BIC (SWIFT): INGBPLPW
cel szczegółowy: „Natalia RUDY”

wesprzyj F udostępnij

Kontakt do opiekuna