Sezon zimowy w pełni a co za tym idzie czas infekcji i obniżonej odporności. Dlatego w tym okresie szczególnie polecamy zakup naszego ostatniego wydawnictwa z zakresu zdrowego żywienia: "Jedzonko na odporność"
Autorka, Katarzyna Stankow, podpowiada, jak wzmacniać odporność organizmu korzystając z naturalnych zasobów dostępnych w poszczególnych porach roku, kiedy nie ma już przeciwskazań medycznych. To proste i praktyczne przepisy, które pomagają na co dzień dbać o nasze zdrowie oraz garść najważniejszych informacji o tym, w jakich produktach można je znaleźć, nie tracąc przyjemności z jedzenia.
Posłuchajcie jej rozmowy:
Katarzyna Stankow to nasza dietetyczka doskonale znana podopiecznym fundacji. Od lat wspiera ich w zakresie specjalistycznego żywienia na wszystkich etapach choroby nowotworowej, a także prowadzi warsztaty kulinarne na oddziałach szpitalnych. Warto przyjrzeć się bliżej historii Kasi (jest mamą naszej byłej podopiecznej) a także jej pasji do gotowania, którą przelała m.in. na kartki poradnika, który zadedykowała wszystkim chcącym zadbać o swoje zdrowie.
Gorąco polecamy na zdrowie! >>>ZAMÓW
Cały dochód ze sprzedaży jest przeznaczony na wsparcie naszych podopiecznych.
Książka przetestowana na dzieciach:) Relacja z premiery wydawnictwa: TU